{ "title": "Kıymalı Güveç Tarifi", "image": "https://www.guvec.gen.tr/images/Kiymali-Guvec-Tarifi-42.jpg", "date": "21.01.2024 04:35:44", "author": "Derya YAMAN", "article": [ { "article": "Kıymalı güveç tarifi, Geçmişten günümüze gelen güveç kabında yemek pişirme tekniği ile yemekler hem daha sağlıklı hem de daha lezzetli olmaktadır. Güveç kapının topraktan yapılmış olmasından dolayı insan sağlığı üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olmaz. Kıymalı güveç tarifinde mevsim sebzelerine değişiklik gösterebilir. Asıl amaç lezzetli bir özel akşam yemeği hazırlamaktır. Güveç de kuşbaşı bütün et kullanmak biraz riskli olabilir. Etin kalitesi ve pişirme teknik ve süresiyle alakalı bir durum oluştuğunda bu sizi olumsuz etkiler. Kıymalı güveç tarifinde böyle bir sorun söz konusu bile olmaz. Sizde akşam yemeklerinde kıymalı güveç tarifi yaparak özel misafirlerinizi ağırlayabilirsiniz. Kıymalı güveç tarifi besleyici bir ana yemektir. Sizde kolaylıkla yapabilirsiniz. Sizin için hazırladığımız kıymalı güveç tarifi yapılışına birlikte geçelim.